La Borgata

 
 
 
 

Koud vleesbuffet à 18,50 € pp.

 

Bestaat uit beenhesp met asperges, Parmaham met Cavaillon meloen, gerookte kalkoenborst

Mousse van breydelham, salami gevuld met kruidenkaas, gerookte rundsfilet, kasselrib,

Kip met fijne kruiden, gebakken kippendrumstick, sneetje Chorizo

 

Het koud vleesbuffet wordt aangevuld met de all-in groentenschotel en passende sausjes,

2 broodjes per persoon worden voorzien.

 

Koud visbuffet à 29,80 € pp.

 

Perzik gevuld met een tartaar van tonijn

Gerookte zalm met uisnippers

Tomaat gevuld met grijze Noordzeegarnalen

Gerookte heilbot met mierikswortelroom

Huisgemaakte Gravlachs ( koud gemarineerde zalm met dille )

Tongrolletje uit de Noordzee

Eitje gevuld met krab

Gegrilde gamba

Gerookte makreel met Provençaalse kruiden

Oklahoma gerookte forelfilet

St-Jacobsschelp gevuld met kreeftencocktail

Zoet-zuur gemarineerde scampi

Huisgerookte paling

Zalm Belle-vue

 

Het visbuffet kan aangevuld worden met 3 extra oesters, ½ kreeft ‘Belle-vue’ ( suppl 10 € )

 

Het koud visbuffet wordt aangevuld met de all-in groentenschotel en passende sausjes,

2 broodjes per persoon worden voorzien.

 

Gemengd afhaal feestbuffet 28,50 € pp.

 

 

Het buffet wordt aangevuld met de all-in groentenschotel en passende sausjes,

2 broodjes per persoon worden voorzien.

 

 

All-in groentenschotel à 4,80€ pp.

 

groentenbuffet bestaande uit gepelde tomaten, groentensalade, griekse salade,

pastasalade met chorizo en pijnboompitten, gemengde jonge sla, aardappelsla

 


Italiaans koud buffet à 28,50 € pp. ( vanaf 6 personen )

 

Een assortiment van Italiaanse fijne vleeswaren

 

Aangevuld met een assortiment van Italiaanse kazen

 

Dit geheel wordt aangevuld met:

 

Kan aangevuld worden met een stukje huisgemaakte Tiramisu ( suppl 4,20 € )

 

Tapasschotel uit de Zuiderse keuken à 14,80 € pp.( vanaf 4 personen )

 

 

 

Zuiders gemengd buffet à 28,5 € pp. ( vanaf 6 personen )

 

Drie koude gerechtjes

 

Drie warme pastagerechten

 

Assortiment Italiaanse broodjes

 

Boullabaise Borgata à 25 € pp. ( vanaf 2 pers )

 

De bouillabaise Borgata is een licht getomateerde vissoep bestaande uit scampi, grijze garnalen, gamba,

Schotse zalm, kabeljauw, wijtingfilet, mosselen, zeebaars en pladijsfilet.

De bouillabaise wordt vergezeld van lookbroodjes en rouille

 

Deze soep kan aangevuld worden met een extra ½ kreeft pp ( suppl 10 € )

 

Rivierpaling

 

De paling wordt klaargemaakt bij ons in het restaurant en vacuüm aan de klant meegegeven in kookzakken.

Thuis hoeft u die enkel op te warmen in heet water zodat de paling niet kan aanbranden en u aan tafel kan wanneer u dit wenst.

Dit systeem heeft dan ook een minimum aan afwas zodat u zelf ook kan genieten.

 

Paling op diverse wijzen; 700 gr pp ( gewicht met saus inbegrepen )

 

Spaans genieten na een Sangria met vers fruit: heerlijke Paëlla bij u thuis ( vanaf 8 personen )

 

De Paëlla wordt aangevuld met currysaus

 

Onze topper: Plateau ‘Fruits de mer’ à 40 € pp. ( 4 personen )

 

voor 4 personen:


2 Canadese kreeften
2 noordzeekrabben
8 langoustines
8 gamba's
200 g ongepelde grijze garnalen
4 platte Zeeuwse oesters (000)
8 diepe Zeeuwse oesters (3)
8 wulken
8 clams
12 palourdes
20 Zeeuwse mosselen
8 scheermesjes
160 g kreukels


Dit alles wordt klaargemaakt volgens de regels der kunst met superverse producten.

Rouille, een assortiment broodjes, citrusvinigrette begeleiden deze zeevruchtenschotel.

 

Warme beenham

 

Kan geheel of gesneden gepresenteerd worden, zowel warm als koud; 6,80 €pp

Materiaal om te snijden, borden, bestek + houder eveneens verkrijgbaar ( 0,75 € pp )

Volledig assortiment: beenham met 2 warme sausen ( mosterd & Provençaalse saus )

Aangevuld met de groenten all-in schotel.

Koude aardappelen kan u vervangen door warme gebakken krieltjes met rozemarijn; 12,80 € pp